Bildin uit Asse wint belofte van het jaar tijdens gala van Gouden Baksteen

Created with Sketch.

Bildin, het vooraanstaande bouwbedrijf gevestigd in Asse, werd met trots bekroond tot de “Belofte van het Jaar” tijdens het schitterende Gouden Baksteen Gala afgelopen weekend. Deze prestigieuze erkenning werd uitgereikt door de Bouwunie Bakstenen, die jaarlijks onderscheidingen toekent aan opmerkelijke ondernemers in de bouw- en houtsector die uitblinken in specifieke categorieën. De bijzondere ceremonie vond dit jaar plaats in de indrukwekkende Waagnatie langs de Scheldekaaien in Antwerpen, en Bildin werd terecht uitgeroepen tot winnaar in de gewaardeerde categorie ‘Belofte van het Jaar’ voor de regio Vlaams-Brabant.

Tijdens zijn inspirerende overwinningsspeech benadrukte oprichter Jonas Willems het collectieve karakter van de bekroning: “Deze award is voor het hele team.” Hij nam de gelegenheid om de toegewijde individuen te bedanken die dag in, dag uit werken aan kwaliteit, innovatie en een duurzame bouwsector. Deze erkenning is een testament aan hun harde werk en toewijding.

Jonas Willems, een gediplomeerd bouwkundig ingenieur, vervulde zijn levenslange droom om een eigen bouwbedrijf te leiden met de oprichting van Bildin in 2022. Voorafgaand aan deze onderneming had hij waardevolle ervaring opgedaan als projectingenieur stabiliteit bij een vooraanstaand studiebureau.

Bildin heeft zichzelf gepositioneerd als een krachtige speler in de bouwsector, gedreven door een team dat zich met trots inzet voor kwaliteit en innovatie. De erkenning als Belofte van het Jaar is niet alleen een eerbetoon aan hun succes tot nu toe, maar ook een stimulans voor verdere groei en prestaties in de toekomst.

Met deze prestigieuze onderscheiding kijkt Bildin vol vertrouwen uit naar de toekomst, vastbesloten om hun positie als een vooraanstaand bedrijf in de bouw- en houtsector verder te versterken. De bekroning als “Belofte van het Jaar” is een belangrijke mijlpaal in hun streven naar uitmuntendheid en een teken van hun voortdurende toewijding aan de hoogste normen binnen de branche.

 

bron: made-in

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.