BI-Voorbeelden

Created with Sketch.
Accuria is een open, toegankelijke organisatie met een persoonlijke aanpak. Bij ons heerst een no nonsense cultuur, er zijn geen doorloopstadia om je vraag te stellen, geen moeilijke tools om je prestaties door te geven. Een persoonlijke payrollconsulent met een vast team begeleidt op maat van de klant het proces van aanwerving, indienstname, uitvoering van de arbeidsovereenkomst tot uitstroom van personeel, met advies over verloning en berekening. Juridisch advies wordt vertaald in mensentaal.
ESE omvat vijf onafhankelijke divisies met elk hun specifieke specialisatie.
ESE biedt hernieuwbare energiesystemen van A tot Z aan, voor zowel particuliere en industriële klanten in Vlaanderen, Wallonië, het Brussels gewest, Frankrijk en Luxemburg.
Op maat van elke individuele klant werkt ESE de technisch optimale en meest economische oplossing uit voor hun specifieke energie problemen en dit steeds vanuit een ecologisch verantwoord standpunt.
Studio Anja Vissers – Architecture & Interior is een gerenommeerd architecten- en interieurbureau dat zich specialiseert in het ontwerpen van unieke ruimtes voor interieurprojecten en hedendaagse villa’s voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. De studio staat bekend om het perfect op elkaar afstemmen van interieur en exterieur waarbij een harmonieus geheel wordt gecreëerd vanuit een gebalanceerde vormgeving. Anja Vissers – Zaakvoerder bij Studio Anja Vissers legt uit wat haar aanpak en visie is.
Blitz Power is een start up gelegen in Kruibeke, als producent van laadpalen gaan zij hun steentje bijdragen aan de opmars van de elektrische wagen.
De laadpalen worden volledig geassembleerd in Kruibeke, met als voornaamste doelgroep de bedrijfswereld.

Met een stevige aluminium geplooide omkasting, die te verkrijgen is in elke gewenste (bedrijfs)kleur, op een sokkel of als wandmodel, spreken zij zoveel mogelijk verschillende ondernemingen aan.
Zij gaan zichzelf differentiëren op basis van design. Het is toch de bedoeling dat heel België vol zal staan met laadpalen, waarom zouden we dan niet inzetten op mooie laadpalen?
Hilfra | Tuin- & bouwmaterialen is een bouwmaterialen handelaar die gespecialiseerd is in alle materialen voor de tuin. Van materialen voor terras en oprit tot omheiningen, carports en buitenverblijven. Zij leveren de materialen bij de klanten thuis en dit voor zowel professionele als particuliere klanten. Met hun uitgebreide kennis van de materialen helpen zij alle klanten verder met advies zodat deze de juiste keuze kunnen maken. Hilfra staat garant voor een goede service bij zowel de keuze van de materialen als bij de levering ervan. Door de praktische webshop kunnen ze iedereen in België en Nederland snel en correct bijstaan.
Extrade is een familiebedrijf dat zich specialiseert in temperatuurgecontroleerde transporten. We vervoeren alles wat temperatuur gevoelig is, gaande van voeding tot medicatie. We hebben 19 wagens die ingezet worden voor distributie rondes, maar ook om express zendingen uit te voeren, allemaal uitgerust met een track-en-trace-systeem gekoppeld aan temperatuurcontrole.
Syntres is een syndicus in de Kempen (provincie Antwerpen). De syndicus is een erkend professional die instaat voor het beheer van de gemeenschappelijke delen (administratief, financieel en technisch beheer) zowel voor particulier (appartementen, garages) als voor ondernemingen (KMO units – winkels). 
Diflexmo is een internationale speler, met specialisaties in verschillende takken binnen de IT sector. Het doel van Diflexmo is om een totaaloplossing aan te bieden dat inspeelt op de specifieke noden van haar klanten.
Een totaaloplossing kan bestaan uit software, alsook hardware als een IoT gerichte oplossing de probleemstelling van onze klanten ten goede komt. Wij denken steeds mee met onze klant, wat de beste oplossing zou kunnen zijn om zo hun bedrijfsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren door middel van technologie. De toepassing hiervan leidt ertoe dat bedrijven informatieve beslissingen kunnen nemen om kosten en risico’s te minimaliseren tijdens alle fases van hun IT levenscyclus.

ETAP Lighting International NV is een Europese groep, met hoofdkwartier in Malle, die armaturen en systemen voor verlichting en noodverlichting ontwikkelt, produceert, installeert, financiert en onderhoudt. ETAP realiseert energiezuinige, flexibele en comfortabele verlichtingsoplossingen voor elke professionele omgeving: kantoren, industriële gebouwen, winkels, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, enz… ETAP heeft een sterke reputatie opgebouwd in maatwerk en het upgraden van bestaande verlichtingsinstallaties via minimaal invasieve renovaties. Daarnaast staan ook circulariteit, ecologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op onze agenda.
Asbitech bv is gespecialiseerd in professionele asbestverwijdering voor bedrijven en particulieren. ”Met enorme drive en enthousiasme, hebben wij Asbitech gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. Onze focus ligt steeds op verbeteringen aanbrengen in onze werkwijze, klantenaanpak en veiligheidsvoorwaarden.”
Tilroy – Omnichannel Retail Software is specialist in omnichannel retail software. Onze cloudsoftware wordt gebruikt door non-food retailers die een naadloze integratie van hun fysieke winkel(s) met hun webshop willen. Retailers kunnen alleen succesvol zijn als hun kassasysteem, voorraadbeheer en webshop in real time met elkaar verbonden zijn en dat kan met Tilroy. Met deze oplossing ben je niet alleen omnichannel, maar ook omniconnected met de klant. Je zorgt ervoor dat de klant vaker aan je denkt en meer bij je koopt. Hij of zij kan op elk moment via elk medium je merk, je promoties en je aanbod beleven.
De Dageraad Maatwerkbedrijf is een maatwerkbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van allerhande signalisatie, dit door middel van graveren, zeefdrukken en het vervaardigen van kleefletters. Verder beschikken we over een montage-afdeling en werken een deel van onze medewerkers in enclave bij klanten.
De sociaal secretariaten waaronder Sodiwe sociaal secretariaat zijn eigenlijk erkende dienstverleners die werkgevers en bedrijfsleiders helpen om hun loon- en personeelsadministratie correct te doen. Zij berekenen maandelijks de lonen, de RSZ-bijdragen en de belastingen, innen deze en storten ze door naar de overheid. De erkenning houdt in dat zij streng gecontroleerd worden door de overheid, zowel op het vlak van kwaliteit als van doorstorting van de gelden.
BIOK is een inspirerend kennisplatform met als doel: “Kennis delen en integreren met PASSIE”. We doen dit adhv verschillende orthomoleculaire opleidingen, seminaries en workshops. Orthomoleculair is Grieks voor “Juiste molecule” op de juiste plaats en het juiste tijdstip in het lichaam brengen = definitie van 2-voudige Nobelprijswinner Linus Pauling. Concreet voorbeeld: botontkalking, bij het inzetten van calcium is het belangrijk dat de calcium tot in het bot geraakt en daarom mogen co-nutriënten zoals vitamine D3, K2, magnesium, boor en inositol niet ontbreken.

Dupont Funderingstechnieken is een familiebedrijf (3de generatie) dat gespecialiseerd is in funderings- en beschoeiingstechnieken.
Klant komt naar ons met het probleem dat zijn terras is verzakt. Hij gaat een nieuw terras en zwembad aanleggen en vraagt onze expertise.
Wij gaan ter plekke om te bekijken wat hiervoor een geschikte oplossing kan zijn. Door de beperkte ruimte stellen wij het plaatsen van micropalen voor, dit in nauw overleg met de eigenaar en tuinaannemer. Na het goedkeuren van offerte en stabiliteitsdossier plaatsen wij de micropalen. 
Na het plaatsen blijven wij nog steeds ter beschikking indien er bijkomende vragen zijn van de klant of tuinaannemer

Toon Guldentops geeft aan dat A.A.R.S. de correcte firma met de nodige expertise in huis is om asbest op een correcte en veilige manier te verwijderen. Zij denken steeds vooruit en investeren in nieuwe gereedschappen en opleidingen. Iedere werf wordt op voorhand gereguleerd zodat hun mannen met de juiste materialen aan de slag kunnen. De klanten van A.A.R.S krijgen achteraf alle nodige documenten en kunnen nadat wij zijn langs geweest weer opgelucht ademhalen 🙂

De specialisme van A.A.R.S richt zich op asbest verwijderen in hermetische zone. Denk hierbij aan leidingisolatie vinyl tegels, asbesthoudende lijm en pical platen.
Als onafhankelijke makelaar en financieel expert voor medische beroepen heeft Columbus Group één doel voor ogen: het optimaliseren van uw groei. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heeft u heel wat ambities. U wilt van uw zaak een succes maken, u wilt een referentie worden in uw vakgebied, u wilt uw gezinsleven zo zorgeloos mogelijk combineren met uw job, … De medische sector proactief ondersteunen is voor ons een absolute must. Daarom streven we als bedrijf naar een volledige ontzorging.

”Ons cliënteel bestaat uit mensen met voldoende financiële mogelijkheden met een gebrek aan tijd en knowhow om hier een gepaste invulling aan te geven. Daarlangs zijn er verschillende domeinen die elkaar overlappen. Denk aan een accountant, verzekeringsmakelaar, notaris en bank. Bij bepaalde constructies is het belangrijk dat er tussen deze partijen goed wordt gecommuniceerd. Daarnaast is er vaak ook éénzijdig advies vanuit slechts 1 perspectief.”
Prehospital Solutions is een opleidingscentrum dat evidenced based, realistische, praktische, hands – on opleidingen geeft.

De cursisten komen vooral met de vraag om training te krijgen in niet alledaagse (medische) technieken, om zo hun drempel om het toe te passen in een reële situatie te verkleinen.
Door onze uitgebreide ervaring kunnen we ook meer praktische voorbeelden aanhalen bijvoorbeeld voor werknemers van bedrijven tijdens onze erkende bedrijfseerstehulp cursus.

Veel collega opleiders geven vooral theoretische lessen of spreken vanuit de theorie in plaatse van de praktijk. Ze krijgen een vraag over een item, zoeken hier informatie over op en geven dat dan. Bijvoorbeeld na de aanslagen zag je ineens overal opleidingen opduiken om te leren werken met tourniquets. Maar gegeven door mensen die er geen enkele echte ervaring in hadden. Spijtig voor de cursist die goedgelovig naar zo een opleidingen gaat.

Diegenen met echt realistische praktische cursussen en die uit effectieve ervaring spreken kun je op één hand tellen.”
Ervaart u ook het probleem dat u te weinig tijd heeft of dat u niet volledig op uw gemak naar business diners of evenementen kunt gaan aangezien u niet te veel mag drinken? Troom heeft een app ontwikkeld die toelaat te allen tijde een student privé-chauffeur in te huren die u rijdt in het comfort van uw eigen wagen. 
Bij Parentia ondersteunen we aanstaande ouders, jonge en grote gezinnen. We betalen het kraamgeld of startbedrag (de nieuwe naam voor het kraamgeld in Vlaanderen) en de kinderbijslag of het Groeipakket (de nieuwe naam voor de kinderbijslag in Vlaanderen) stipt uit én staan hen bij in hun gezinsadministratie. En zo krijgen ouders weer meer tijd voor wat écht telt: hun gezin. 400.000 gezinnen rekenen op Parentia voor deze belangrijke bijdrage aan hun budget en om hun gezinsadministratie te vergemakkelijken.

Dankzij de kinderbijslag of het Groeipakket ondersteunt de gemeenschap de kosten voor de opvoeding van onze kinderen. Een solidariteit die geldt voor alle kinderen. En omdat niet alle ouders dezelfde middelen hebben, gebeurt de herverdeling volgens ieders behoeften. Voor een groep van ouders is dat erg belangrijk, dat voor sommigen een middel te overleven, het verschil tussen eten of niet eten. Voor veel ouders in Vlaanderen is dat een nice to have maar helaas voor sommigen een heel groot deel van hun inkomen.