Aguabel: Innovatieve waterdesinfectie voor de toekomst

Created with Sketch.
WAKKEN – Het echte zwembadweer laat misschien nog op zich wachten, maar dat weerhield Guillaume Van Damme van Aguabel er niet van om de grenzen in de zwembadsector te verleggen. Met zijn visie op creatieve diversificatie heeft hij zijn bedrijf getransformeerd en nieuwe markten aangeboord, waardoor Aguabel nu veel meer is dan alleen een specialist in waterdesinfectie.

“Wanneer je geniet van een heerlijke salade en een verfrissend drankje aan je zwembad, is de kans groot dat je drie keer profiteert van onze Aguabel-technologie,” zegt ondernemer Guillaume Van Damme. “Wat hebben een zwembad, ijsblokjes en sla gemeen? Ze zijn allemaal een voorbeeld van hoe wij systematisch de grenzen hebben verlegd. Aguabel biedt al jarenlang hoogwaardige oplossingen voor de waterdesinfectie van zwembaden. Door deze technologie creatief te gebruiken, hebben we ons succesvol gediversifieerd naar nieuwe markten, zoals de industrie en tuinbouw. De uitstekende kwaliteit van zowel ijsblokjes als sla is mede te danken aan Aguabel.”

Innovatie als Drijvende Kracht

Innovatie is het sleutelwoord voor deze creatieve diversificatie. Aguabel’s technologie, gebaseerd op membraanelectrolyse, ontsmet water afhankelijk van het toepassingsgebied. Zwemmers kunnen dankzij Aguabel genieten van gezond en kristalhelder water. In de tuinbouw biedt Aguabel een zeer efficiënte oplossing voor het bestrijden van schimmels, bacteriën en virussen. En als de ijsblokjes van perfecte kwaliteit zijn, is de kans groot dat Aguabel hier ook achter zit.

Aguabel produceert in Vlaanderen, wat betekent dat er stevig geïnvesteerd wordt in personeel. “Dit garandeert strakke levertermijnen en hoogstaande kwaliteit,” aldus Van Damme. “Voor wie bewust met water wil omgaan, biedt de desinfectie-unit van Aguabel prachtige mogelijkheden.”

Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit blijft Aguabel een pionier in de waterdesinfectiesector, steeds op zoek naar nieuwe manieren om hun technologie toe te passen en te verbeteren.

Wil jij ook een reportage op Kanaal Z of een regionale zender in uw regio? Neem contact op met de redactie op +32 3404 0326

bron: made-in

 

Geen reacties

Je reactie toevoegen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.